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Item:         
Fiscal Impact:   N/A    
Funding Source:   N/A    
Account #:    N/A    

Budget Opening Required:   

 

 
ISSUE: 
 
An ordinance text amendment to amend Section 7-6-1605 of the City Center Zone.  
 
SYNOPSIS: 
 
Staff is proposing some clarifying amendments to paragraph 7 of Section 7-6-1605 of the City 
Center (CC) Zone. This paragraph addresses height requirements in the Zone. The proposed 
amendment, which is attached to this report, does not change any of the height standards but 
simply clarifies how they are applied. 
 
To create a transition between tall buildings in the middle of the City Center Zone and single 
family homes just outside the Zone, the existing ordinance includes lower height standards for 
those areas within 100’ of existing single family homes. The proposed revision clarifies that if a 
building is partially within the 100’ and partially outside the 100’, both the lower and higher 
standards apply to the respective portions of the building. 
 
RECOMMENDATION: 
 
City staff and the Planning Commission recommend approval of the Ordinance. 
 
SUBMITTED BY: 
 
Steve Pastorik, Assistant CED Director/ Planning Director 


